beatehemsborg

onsdag 6. mai 2009

.:Kylling i karri-saus,nam nam:.




Her er en av mine favoritter... raskt og enkelt
Kylling i karri-saus

2 stk kyllingfilét i terninger (stekes med sopp)
Det du liker av grønnsaker (wokes lett)
(jeg bruker Squash, sellerirot, løk, paprika)

Sausen lager jeg i egen kjele...
en klatt med smør
3 dl. vann tilsatt kyllingbuljong (kjøpt i Asiabutikk)
1 putt matfløte (lager jevning med litt fløte og potetmel - rist det i en boks med lokk)
masse karri (også kjøpt i Asiabutikk, litt sterkere smak)
Paprikapulver
Litt salt og pepper

La putre litt sammen med kjøttet. Tilsett grønnsakene rett før servering.
Serveres med ris eller pasta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...